من و سوئیس

مینویسم خاطراتم/ تا بماند یادگارم/ آنچه را دارم ازین پس/ حاصلِ کار است همی بس

من و خوراک ماهی
ساعت ٩:۱۸ ‎ب.ظ روز جمعه ٤ بهمن ۱۳٩٢   کلمات کلیدی: غذا ،عکس

روش پخت در ادامه مطلب


راستش این غذا را در حین پختن فهمیدم چطور باید بشود.. یعنی اکثرا همینطور است.. اولش هیچ ایده ای ندارم، بعد کم کم میگویم : خب این را فلان کار میکنم، بعد این را اضافه میکنم... الا آخر..

من ماهی را پوست کنده و تمیز شده آماده گرفتم. بعد از اینکه یخشان آب شد، آنها را به تیکه های متوسط بریدم.

بعد از آن، پیاز، سیب زمینی، سیر و فلفل را خورد کردم و جدا جدا سرخ کردم.. این کار اشتباه است ولی من آخرش متوجه شدم، چون روغن خیلی زیاد استفاده میشود و خوب نیست.

کدو را هم حلقه ای سرخ کردم.

بعد ماهی ها را تفت دادم و کم و بیش بخارپز کردم.

بعد مواد بالا را که سرخ کردم، باهم قاتی کردم.

بعد در یک ظرف رُب را با آب گرم مخلوط کردم و نمک و ادویه هایی که دوست داشتم را اضافه کردم.

بعد به این سُس، زرشک و سبزی خشک هم اضافه کردم.

بعد سُس را با مواد سرخ شده و این را به ماهی ها قاتی کردم و گذاشتم چند دقیقه ای باهم گرم بشوند و عطر و بوی هم را بگیرند.

بعد هم که در ظرف ریختم، اول سُس را ریختم ته ظرف، بعد ماهی ها را گذاشتم رو بعد سیب زمینی و کدو را چیدم دور تا دورش!