من و سوئیس

مینویسم خاطراتم/ تا بماند یادگارم/ آنچه را دارم ازین پس/ حاصلِ کار است همی بس

برای دستگاه گوارش
ساعت ۱٠:۱٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٢   کلمات کلیدی: اطلاعات ،غذا

برنج خوردن زمانی واقعا لذت دارد که میدانی بهتر است نخوری.. بله! بعد از مدت ها برنج خوردم.. البته برنج اینجایی و از قبل آماده در پاکت!!  .. به هیچ وجه طعم و عطر برنج خودمان را ندارد ولی چه کنیم .. برنج های اینجا دانه ریز و بسیاااار دیر پز هستند.. ما همیشه برنج را از مغازه های هندی تهیه میکردیم.. اما از وقتی دست از برنج کشیدم دیگر هیچ..

به قول برادر گرامی برنج برای دستگاه گوارش سم است.. مخصوصا برنج های پلوپزی ما!!

خلاصه اینکه مدتیست ترک کردیم و تاثیراتش را خیلی زود دیدیم.. به علاوه برای آن گوش مالی هایی که دستگاه گوارش محترم از تابستان دو سال پیش اهدایم کرده بود کم کم راه حل پیدا کردیم..

بدترین آسیب برای دستگاه گوارش استرس است.. چیزی که متاسفانه میشه گفت با من همزاد است و به سختی میتوانم مهارش کنم.. بعد از استرس کم تحرکی و مصرف غذا های نشاسته دار و استفاده نکردن از مایعات و سبزی جات و مواد غذایی فیبر دار است..

تجربه ی شخصی نشان داده که موارد زیر تاثیر و نتیجه ی مثبتی دارند.

برای رفع استرس و اضطراب چای سبز و چای بابونه بنوشید. اگر نبود ، هر صبح یک ورزشی انجام دهید که شما را به نفس بیاندازد.. بعد با چیزی که به شما استرس میدهد دست و پنجه نرم کنید، اگر درس هست شروع کنید به خواندن.. و اگر .. این " اگر" خیلی طولانیست .. اجازه بدهید چیزی نگویم چون هنوز خودم راهش را پیدا نکردم..

برای مواد غذایی :

نوشیدن مایعات را زیاد کنید.. چای را نجوشانید بلکه در آب جوش چای خشک شده بریزید و کمی صبر کنید تا رنگ دهد.. و کمرنگ بنوشید.. شیر را گرم کنید و کمتر شیر سرد بنوشید.. آبمیوه ی سیب ننوشید... 

روزی پنج نوع میوه بخورید.. من موز، پرتغال، نارنگی، سیب و گلابی میخورم.. سیب را با پوست بخورید.. موز هم باید رسیده باشد یعنی سبز نباشد.. به هیچ وجه شیر و موز را باهم نخورید.. 

سالاد زیاد میل کنید.. کاهو ، خیار، گوجه، هویج، ذرت، کدو.. نان سبوس دار استفاده کنید و برنج را آبکش کنید.

و در آخر دو چیزی که واقعا تاثیر زیادی دارد یکی مصرف کیوی است و دیگری انجیر که به نظرم بهترین است!! فرقی نمیکند، انجیر تازه یا خشک یا شربت انجیر..

با توجه به این موارد کلا هر چیزی دوست داشتید میل کنید ولی مصرف این بالایی ها را زیاد کنید.

در ادامه مطلب خواص زیره را بخوانید.


مقوى برای معده. تقویت دستگاه گوارش. تقویت کارایی کبد!

اشتها آور و در عین حال جلوگیری از چاقی. جلوگیرى از سکسکه.

ورم طحال و اسهال را معالجه مى کند. برای مبارزه با کم خونی!

شیر را در مادر شیرده زیاد میکند. بوی بد عرق و دهان را برطرف میکند

در دفع گاز معده و روده بسیار فید است. در درمان مشکلات مثانه و کلیه مفید است

برای رفع برونشیت از دم کرده مزیره استفاده کنید. برای دل درد کودکان مفید است.

کنترل عادت ماهانه در زنان و بهبود دهنده دردهای ناشی از آن.

شستشو با آب خیسانده یا جوشانده زیره رنگ چهره را باز و آنرا نورانى مى نماید.

زیره قاطع بلغم و درمان رعشه و لغوه هست.

زیاده روى در زیره ترشح تیروئید را زیاد مى کند و باعث لاغرى و زردى رخسار مى شود.

بدن را گرم مى کند و به هضم غذا کمک مى نماید و نفخ آنرا برطرف مى نماید، مخصوصا اگر این نفخ به علت پیرى و سردى مزاج باشد.

براى جلوگیرى از خون دماغ مى توانید بینى را از آب مطبوخ زیره پر کنید و پره هاى آنرا با دو انگشت گرفته بگذارید مدتى بماند.

چکاندن آب مطبوخ در چشم، قرمزى آنرا برطرف مى کند و مانع خونریزى شده، از چسبندگى پلکها جلوگیرى مى نماید. ورم ملتحمه چشم را فرو مى نشاند.

مضمضمه جوشانده زیرا درد دندان را ساکت مى کند.

اگر آب خیسانده مرا به چوب بمالید، موریانه نخواهد خورد و اگر آنرا بر بدن بمالید، شپش در لباس رشد نخواهد کرد.