من و سوئیس

مینویسم خاطراتم/ تا بماند یادگارم/ آنچه را دارم ازین پس/ حاصلِ کار است همی بس

من و خوراک مرغ
ساعت ٩:٠٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٢   کلمات کلیدی: عکس ،غذا

روش پخت در ادامه مطلب


مرغ را از فریزر بیرون آوردم. سینه ی مرغ بود. قبلا بریده و تمیز شده بود.

اول هفت تا پیاز خورد کردم و در روغن تفت دادم. بعد تیکه های مرغ را که آب رفته بودند اضافه کردم.

بعد برای اضافه کردن آب پرتقال شک داشتم، چون میگفتم شاید پیاز داغ مشکلی داشته باشد.. با یک سرچ اینترنتی کوچک متوجه شدم که نه.. پس 3 لیوان و نصفی آب پرتغال هم اضافه کردم.

وقتی شروع به قلقل کردن کرد، یک هویج را پوست گرفتم و حلقه کردم و ریختم.

بعد از مدتی هم زرشک و نخود فرنگی کنسروی اضافه کردم.

در کنار اینها سیب زمینی و کدو هم خرود و سرخ کردم.

**توجه!! به جز اندکی نمک، هیچگونه ادویه ی دیگری اضافه نکردم**

بعد از آماده شدن هم، درون ظرف ریختم و با سیب زمینی و کدو تزیین کردم.

*با اینکه بار اولم بود همچین غذایی درست میکردم، بسیار بسیار خشمزه شد.*

جای دوستان خالی :)