من و خوراک ماهی

راستش این غذا را در حین پختن فهمیدم چطور باید بشود.. یعنی اکثرا همینطور است.. اولش هیچ ایده ای ندارم، بعد کم کم میگویم : خب این را فلان کار میکنم، بعد این را اضافه میکنم... الا آخر..

من ماهی را پوست کنده و تمیز شده آماده گرفتم. بعد از اینکه یخشان آب شد، آنها را به تیکه های متوسط بریدم.

بعد از آن، پیاز، سیب زمینی، سیر و فلفل را خورد کردم و جدا جدا سرخ کردم.. این کار اشتباه است ولی من آخرش متوجه شدم، چون روغن خیلی زیاد استفاده میشود و خوب نیست.

کدو را هم حلقه ای سرخ کردم.

بعد ماهی ها را تفت دادم و کم و بیش بخارپز کردم.

بعد مواد بالا را که سرخ کردم، باهم قاتی کردم.

بعد در یک ظرف رُب را با آب گرم مخلوط کردم و نمک و ادویه هایی که دوست داشتم را اضافه کردم.

بعد به این سُس، زرشک و سبزی خشک هم اضافه کردم.

بعد سُس را با مواد سرخ شده و این را به ماهی ها قاتی کردم و گذاشتم چند دقیقه ای باهم گرم بشوند و عطر و بوی هم را بگیرند.

بعد هم که در ظرف ریختم، اول سُس را ریختم ته ظرف، بعد ماهی ها را گذاشتم رو بعد سیب زمینی و کدو را چیدم دور تا دورش!

/ 1 نظر / 35 بازدید
قصه

سلام از شما بعید خانم دکتر ماهی با نوشابه!!! امیدوارم تمام لحظات زندگیتان به خوشمزگی آن لحظه باشد.خدانگه دار